Malzemeler:
2 ad dilimlenmiş palamut (balıkçınıza itina ile temizleyip, dilimlettirin.)
1/2 su bardağı mısır ve galeta unu karışımı
1,5 tatlı kaşığı tuz
Ben una baharat da ekliyorum.Karabiber, kırmızı biber vs...
Kızartmak için zeytinyağı (ya da sıvıyağınız)
Hazırlanışı:
1- Dilimlenen balıkları iyice yıkadım.Suyunun süzülmesi için süzgeçde beklettim.
2- Palamutları arkalı önlü olacak şekilde tuzlu (ve isterseniz baharatlı) una bulayıp kızgın yağa atıp arkalı önlü kızartın.
3- Pişince yağı süzülmesi için peçete üzerine alıp hemen servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
Yorum bekliyorum hadi deneyip yazın:)