8 Mayıs 2014 Perşembe

BUTİK PASTA





Selamün Aleyküm:)

      Kızımın partisi geldi çattı...Birkaç aydır parti ne zaman olacak, neler hazırlayalım deyip dururken işte o gün geldi ve bitti...Defne defalarca pasta konusunda fikir değiştirdi.Önce çiçek bahçesi gibi güller olsun dedi.Sonra 'angry birds' olsun, sonra kuşlar olsun falan dedi.Baktım iş çığrından çıkıyor son güne kadar sormamaya karar verdim:)Son gün sorunca Nuh'un gemisindeki gibi hayvanlar olsun deyince, hayvan şekilleri düşünmeye başladım ve işte bunlar ortaya çıktı...

   Kuş yuvası için  adını hatırlayamadığım bir siteden görmüş olduğum tel şehriye ve çikolatayı karıştırıp yuva yaptım.Hayvanları şeker hamurundan yaptım.

   Papatyaların yapımında emeği geçen Eda Hanım'a ayrıca teşekkür ederim.İlk defa şeker hamuru ile oynamasına rağmen gayet başarılıydı.

   Ve biricik kızımın sevgili öğretmenleri Kevser Hanım ve Hilal Hanım'a da emekleri, sabırları ve destekleri için ayrıca teşekkürü borç bilirim:) 

    Yarın da cup cake ve kurabiyelerin resmini eklerim.Bugün çok yorucuydu...

    Son olarak Defne seni çok seviyorum...



bernisbayram@yahoo.com

3 yorum :

  1. asıl biz teşekkür ederiz öyle akıllı ve bi okadar hanımefendi bir kız evlat yetiştirdiğiniz için :) Defne'nin tüm sınıf arkadaşları yaptıklarınıza bayıldı özellikle harfli olan kurabiyelere..

    YanıtlaSil
  2. ben yardım ederken çok eğlendim :) benim için bir daha yapamayacağım bir çılgınlıktı :) yaşandı ve bitti :P gerçekten sabır ve emek işi. göründüğü kadar kolay değilmiş. mehtap hanıma şimdi ayrı bir hayranlıkla bakıyorum :) herşey çok güzeldi ve çok lezeetlıydi ellerinize gönlünüze sağlık :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşey yaşanıp bitmedi korkmayın:)Balıklı pasta yapacakmışız daha birlikte...

      Sil

Yorum bekliyorum hadi deneyip yazın:)